Recenzie Probabilitatea statistică de a te îndrăgosti la prima vedere


Cine şi-ar fi închipuit că patru minute ar putea schimba totul?
Pentru tânăra de şaptesprezece ani, Hadley Sullivan, această zi pare să fie una dintre cele mai rele de până acum…Tocmai a pierdut avionul, este blocată în aeroportul JFK din New York şi e pe cale să întârzie la nunta propriului ei tată, care se căsătoreşte, pentru a doua oară, la Londra, cu o femeie pe care n-a văzut-o în viaţa ei. Apoi, aşteptând să se îmbarce în următorul avion, îl întâlneşte pe Oliver. E britanic. Şi e foarte drăguţ. Şi o va însoţi în noul ei zbor. Călătoria de-o noapte trece cât ai clipi, iar Hadley şi Oliver se pierd unul de altul în aglomeraţia din aeroport, la sosire.
Îi va aduce oare soarta din nou împreună?
Desfăşurată pe parcursul a douăzeci şi patru de ore, povestea lui Hadley şi a lui Oliver ne vorbeşte despre relaţiile de familie, despre a doua şansă şi despre dragostea la prima vedere.

Probabilitatea statistică de a te îndrăgosti la prima vedere

de Jennifer E. Smith

Produs publicat în 2013 de Epica 

 

 

Probabilitatea statistica de a te îndrăgostita la prima vedere de Jennifer E. Smith este un roman care te face sa te îndrăgostești de el și sa guști fiecare cuvânt, savurând pagină cu pagină și trăind fiecare emoție a protagoniștiilor.

”E posibil sa nu știi care e genul tău - sa nu știi nici măcar ca ai un gen perfect -  până nu ajungi, destul de subit sa-l aflli”

Un roman care ma fascinat și ma făcut sa ma îndrăgostea de personaje, nelăsâdu-mă să mă opresc din citit, purtându-ma în povestea lui Hadley și Oliver. 

”Voioșia și mulțumirea sufletească sunt tratamente grozave pentru înfrumusețare.”

 Hadley ne învață ca, în viață trebuie să facem și ce nu ne place și orice ar fi trebuie să acceptăm și sa iertăm greșile celor care ne iubesc, să o luam de la capăt, mai ales atunci când un părinte este cel care a greșit, convingându-l și ajutându-l și pe Oliver sa treacă peste pierderea unei persoane dragi.

”Știu ca totul e schimbat, și ca va fi nevoie de ceva timp, dar eu chiar mi-aș dori ca și tu sa faci parte din noua mea viață”

 E un roman alert și intens care te face sa te întrebi dacă este posibil sa fie adevărat, o poveste de dragoste inocentă și simplă a căror protagoniștii ne învață că orice ar fi trebuie să iertam și să trecem mai departe și că viața e făcuta să iubești neavând timp pentru ură și răutate. Acest roman meritând 5 stele.

Comentarii